Passie

Kinderen hebben oog voor detail. Denk hierbij aan al die kleine steentjes die ze buiten in de natuur maar blijven vinden en trots laten zien. De kleuren en vormen zijn een bron van aantrekkingskracht. Ze voelen goed. Het zijn kleine schatten die je overal mee naar toe kunt nemen. Vaak belanden ze op hun slaapkamer of hopen ze dat jij ze in huis laat pronken.

Dit was bij ons niet anders. Alleen die aantrekkingskracht is bij ons altijd blijven bestaan.

Geen enkele steen is of voelt hetzelfde. Dat is de voornaamste redenen waarom wij edelstenen bijzonder vinden. Er is geen 1 hetzelfde. Ze voelen als eigen, iets wat bij jou hoort. En dit wil je zoveel mogelijk om je heen hebben of voelen.

Wij houden van mooie objecten. En edelstenen zijn bijzonder in hun kleur, vorm en samenstelling. Je blijft kijken naar alle kleurschakeringen.

Hier worden wij echt blij van!

De liefde voor edelstenen en al hun bijzondere eigenschappen willen we graag met anderen delen.

Ons oog voor detail gebruiken wij tijdens het selecteren van onze edelstenen. De aantrekkingskracht gebeurt op gevoel, schoonheid en uitstraling. Elke edelsteen is aandachtig en met liefde uitgezocht.

Mocht je persoonlijke wensen hebben, kunnen wij die altijd meenemen in onze selectie.

 

Onze liefde voor edelstenen gebruiken wij ook bij het maken van art. Met Resin epoxyhars een kunstwerk maken geeft ontzettend veel ruimte om te creëren. De combinatie met edelstenen is de finishing touch. Het is een stukje van jezelf verwerken in iets moois.

Kaarsen maken is ook een creatief proces. Hierin is het zeker mogelijk om je creativiteit vrij te laten stromen tot iets moois. Door edelstenen toe te voegen geef je het geheel een prachtige trilling. Het kan een fijne invloed hebben op je gemoedstoestand.

De edelsteenkaarsen zijn stuk voor stuk met liefde door ons gemaakt. 

 

Verzenden doen we met liefde en pakken het mooi voor je in. Ons bezoeken is op afspraak zeker mogelijk. We ontvangen je graag in onze bezichtigingsruimte waar je onze collectie kunt bewonderen.

 

Genieten van de kleinste dingen brengt een hoop liefde.

 

Veel plezier met het uitzoeken van jouw unieke edelsteen of item.

 

Edelstenen & mineralen

Een lieve groet van Freyja Gems,

Rob & Chantal

 

Chantal blogt over gevoeligheid in het dagelijks leven.

Ben je benieuwd naar haar blog?

Lees dan fijn mee op Typischgevoelig | blog omgaan met gevoeligheid in dagelijks leven