Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening**. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via freyjagemstiel@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en zonder schade retour ontvangen is*.

Wilt u slechts een gedeelte van uw bestelling terugzenden? Na annulering van een gedeelte van uw bestelling heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de desbetreffende product(en) naar ons retour te sturen. Na annulering van een gedeelte van uw bestelling maken wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de desbetreffende producten terug op uw rekening*. In dit geval worden de reeds in rekening gebrachte verzendkosten niet teruggestort. De kosten van het terugzenden van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening**. 

Stapsgewijs retourneren

  1. Stuur een email naar freyjagemstiel@gmail.com 
  2. Vermeld daarbij uw naam, adres, ordernummer en bankrekeningnummer of maak gebruik van ons herroepingsformulier (modelformulier-voor-herroeping Freyja Gems.doc ) en mail deze aan ons door.
  3. Binnen 48 uur ontvang je een bevestigingsmail met daarbij het retouradres.
  4. Zodra het product (onbeschadigd) bij ons retour is ontvangen, maken wij het orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding aan u over*.

Voorwaarden retourneren

  • Producten die op verzoek zijn gemaakt naar uw wensen, kunnen niet geretourneerd worden.
  • Het product mag niet beschadigd zijn.
  • De verzendkosten van de retournering, zijn voor eigen rekening**.

Heeft u nog vragen over het retourneren van uw bestelling, neem dan contact met ons op.