Orgonite

Het houden van mooie objecten in combinatie met edelstenen en een berg aan creativiteit heeft ons gebracht bij Orgonite.

Orgonite is een decoratief object, gemaakt van giethars, bergkristal, edelsteentjes (allen organisch materiaal) en metalen snippers (anorganisch materiaal), dat (Orgon)energie aantrekt en omzet naar positieve (Orgon)energie.

Orgonite heeft een positief effect op het menselijk lichaam, zowel op fysiek als energetisch niveau.

Het maken van een mooi werkzaam object is een proces wat wij met passie doen. Tijdens dit proces werk je in lagen met organisch en anorganisch materiaal en giet je kunsthars in een mal tot een kunstobject met een functie.

Alle edelstenen worden voor gebruik ontladen en opgeladen. Dit draagt bij aan een extra sterke en zuivere energie in de orgonites.

 

 

Geschiedenis Orgonite

Dr. Wilhelm Reich (1897-1957) was een natuurkundige, bioloog en psycho-analyst. Hij was de grondlegger van Orgon energie. Hij ontdekte dat al het materie op aarde op kwantumniveau volop in beweging is. Denk hierbij aan atomen, protonen, neuronen etc. Deze deeltjes zijn elektrisch geladen en constant in beweging. Deze levensgevende energie noemde hij ‘Orgon’. Deze levensenergie wordt in andere culturen ook wel Prana, Chi, Mana of Ki genoemd.

Hij kwam op het idee om de levensenergie te aan te trekken, te versterken en te bundelen. Hij bouwde accumulators (grote boxen waarin men kon plaatsnemen) met lagen van organisch materiaal zoals katoen en wol. Dit wisselde hij af met lagen van anorganisch materiaal zoals metaal.

De materialen zorgen ervoor dat Orgon energie wordt aangetrokken van zowel de positieve als de negatieve vorm. Organische materialen trekken de energie aan en houden het vast. De anorganische trekken ook de energie aan maar reflecteren dit en laten het gelijk weer los naar buiten.

Ook stelde hij vast dat de kosmische energie in staat zou zijn om virussen te kunnen doden en een positieve invloed heeft op lichaam en geest.

Hij was in staat om mensen van verschillende klachten af te helpen door ze een bepaalde tijd in deze boxen plaats te laten nemen.

Er werden opmerkelijke resultaten mee geboekt.

Deze technologie is in het jaar 2000 door het echtpaar Don en Carrol Croft geperfectioneerd. Door het mengen van giethars met metalen snippers en te gieten in kleine mallen werd hetzelfde resultaat behaald als met de accumulators die dr. Wilhelm Reich in zijn experimenten gebruikte. Door een klein kwartskristal toe te voegen in het mengsel, nam de werking sterk toe.

Door de constante uitwisseling van energie werkt Orgonite neutraliserend en geeft het een positief afgevende frequentie. Het is zelfreinigend en hoeft niet opgeladen te worden.

 

Orgonite kan bijdragen aan:

  • Het omzetten van negatieve naar positieve energie in ruimten
  • Het bevorderen van slaap bij slaapproblemen
  • Het verminderen van de schadelijke effecten door mobile en draadloze stralingsbronnen zoals 5G, elektrosmog, elektromagnetische straling en vervuilende energieën
  • Het verbeteren van een prettige levensomgeving op energetisch niveau