RetreatHouse

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 11:20

Bij Eva is door een passie voor interieur en de droom om een retreatcentre te creëren RetreatHouse ontstaan. Bij Eva kun je als mens weer terugkomen naar je kern en in contact komen met jezelf, op een plek waar je de sereniteit om je heen voelt.

RetreatHouse is de fundering en een platform waaruit alles kan ontstaan om mensen dichter bij hun kern te laten komen. 

Voor iedereen die deelneemt aan de retreats en workshops is het een leerschool om dichter bij jezelf te komen en te blijven. Voor de coaches is het een veilige omgeving die ervoor zorgt dat ze zich kunnen concentreren op het licht wat ze hier brengen. Voor alle "get a ways" in de Bed & Breakfast die even willen uitschakelen of op adem willen komen van de gehaaste wereld waarin wij ons bevinden.

Ruimtes zijn ingericht met een sereen Bohemian, minimalistisch interieur. Door het gehele huis spelen essentiële oliën en kristallen een belangrijke rol. Dit komt vanwege gezondheidsvoordelen, denk hierbij aan de ondersteuning bij fysieke pijn, en om je geestelijke en lichamelijke staat te verbeteren.

Echt te voelen wat er van binnen gebeurd, zijn we niet meer gewend. Even stil staan doen we niet meer. Hierdoor kunnen we uit verbinding raken met ons lijf.

Hoe maak je weer met je kern contact als we dat niet meer gewend zijn.

Bij Eva leer je weer om contact te maken. Contact met je lijf en de verbinding met jezelf aan te gaan. Je hoofd, hart en ziel weer op 1 lijn te zetten..

De gouden driehoek.

 

Ontdek haar prachtige concept en laat je inspireren.

RetreatHouse - Retreat House

 

Ga terug naar de shop van Freyja Gems Shop bij ons online of kom gezellig op afspraak bij ons langs.